AMPA Escola Els Pinetons

Comissió de Festes

Festa de la tardor 2012

Atenció a totes les famílies:

El DIUMENGE 28 d’octubre celebrarem la 3era Festa de Tardor de Pinetons. Una jornada on l’objectiu és que tots els pares, mares, mestres i alumnes passem junts el dia a l’escola tot realitzant un seguit d’activitats.

Us esperem a partir de la 13 h del migdia. La idea és fer un “picnic” on cada família es portarà el seu dinar. Disposarem de taules i cadires per a tothom. Podrem jugar, xerrar, escoltar bona música, i a partir de les 16 h CASTANYADA POPULAR oberta a tothom que vulgui venir.

Castanyes, vi bo, i sucs pels nens i nenes. A la tarda farem jocs tradicionals: estirada de corda, mocador, curses de sacs… i pels més petits farem una marató de contes explicats per mares, pares i mestres voluntaris/es. Els/les que estigueu interessats/des en explicar contes, adreceu-vos al despatx de l’ AMPA per inscriure-us.

Us esperem el diumenge per passar-ho d’allò més bé!!! Junta Ampa.

L’Ampa som tots i totes!

Carnestoltes 2012

El dissabte 18 de febrer participarem al Carnestoltes 2012, organitzat per l’Ajuntament de la Garriga.

Us animem a participar de la preparació de la comparsa per la rua que com cada any es celebrarà pels carrers del nostre poble.  
 
Les bases per la inscripció a la comparsa de l’escola Els Pinetons són:
– Per confeccionar la disfressa s’han organitzat tallers a l’escola, durant alguns caps de setmana  ( dissabtes i/o diumenges a la tarda ).
– El material de les disfresses es donarà el dia dels tallers. Qualsevol retoc o ajust que es faci en el vestit es farà sota la supervisió de la comissió de carnestoltes.
– Vestuari bàsic: malles negres, jersei de coll alt negre i guants negres. Junt amb la disfressa es donaran uns mitjons blancs per posar-los per sobre de la sabata. És important de cara a demanar els mitjons, que ens indiqueu el número de peu.
– És MOLT IMPORTANT que tota la gent que es disfressi vingui a assajar la coreografia ( dies d’assaig a concretar ). En cas de no assistir als assajos no es podrà participar en els balls.
– La data límit per a inscriure’s a la comparsa és el proper dimecres 11 de gener. Més tard d’aquesta data no s’acceptaran inscripcions.
 
DATES DELS TALLERS PER LA CONFECCIO DE LA DISFRESSA:
 
  – DISSABTE 28 GENER: de 17 a 20h
  – DISSABTE 4 FEBRER : de 17 a 20h
  – DISSABTE 11 FEBRER: de 17 a 20h
  – DIUMENGE 12 FEBRER: de 17 a 20h
 

Coral de Nadales

Des de l’Ampa hem engegat un projecte de cant coral obert a totes les famílies, personal docent i personal no docent de la nostra escola per fer una activitat plegats/des, gaudir de l’ experiència del cant en grup i per viure de prop l’esperit de les festes nadalenques.

Un dels objectius del grup de cant coral ha estat anar a fer una cantada pels carrers de La Garriga el passat dissabte 17 de desembre a la tarda i de cara a repetir l’experiència el curs vinent, estem estudiant la possibilitat d’enregistrar les nadales en un CD!
 
A més d’aquesta actuació pels carrers del poble, el passat diumenge 18 de desembre, la coral de nadales dels Pinetons també vàrem participar en l’acte organitzat per Càritas La Garriga per recollir fons pel banc d’aliments, al teatre El Patronat interpretant 3 de les 16 nadales que ja tenim al nostre repertori.
 
L’experiència ha estat tot un èxit a tots nivells! Música, participació, vivència, energia i esperit!

Us esperem a la Coral de Nadales Els Pinetons 2012!
 

Festa de la tardor

El passat DIUMENGE 23 d’octubre vàrem celebrar la 2a Festa de Tardor de Pinetons. Una jornada on l’objectiu és que tots els pares, mares, mestres i alumnes passem cada any junts el dia a l’escola tot realitzant un seguit d’activitats tardorenques.
 
Es va fer  un picnic on cada família  va portar el seu dinar. Disposàvem de taules i cadires per a tothom.
 
Durant el dia es va poder jugar, fer esport, xerrar, escoltar bona música, hi va haver concursos d’habilitat per pares i mares…  i a partir de les 16.30 h CASTANYADA POPULAR oberta a tothom.  Castanyes, vi bo, i sucs pels nens i nenes.

Enguany fem una valoració molt positiva de la festa!