AMPA Escola Els Pinetons

Participarem al Carnestoltes 2012 de la Garriga

16 gener 2012

El dissabte 18 de febrer participarem al Carnestoltes 2012, organitzat per l’Ajuntament de la Garriga.

Us animem a participar de la preparació de la comparsa per la rua que com cada any es celebrarà pels carrers del nostre poble.  
 
Les bases per la inscripció a la comparsa de l’escola Els Pinetons són:
– Per confeccionar la disfressa s’han organitzat tallers a l’escola, durant alguns caps de setmana  ( dissabtes i/o diumenges a la tarda ).
– El material de les disfresses es donarà el dia dels tallers. Qualsevol retoc o ajust que es faci en el vestit es farà sota la supervisió de la comissió de carnestoltes.
– Vestuari bàsic: malles negres, jersei de coll alt negre i guants negres. Junt amb la disfressa es donaran uns mitjons blancs per posar-los per sobre de la sabata. És important de cara a demanar els mitjons, que ens indiqueu el número de peu.
– És MOLT IMPORTANT que tota la gent que es disfressi vingui a assajar la coreografia ( dies d’assaig a concretar ). En cas de no assistir als assajos no es podrà participar en els balls.
– La data límit per a inscriure’s a la comparsa és el proper dimecres 11 de gener. Més tard d’aquesta data no s’acceptaran inscripcions.
 
DATES DELS TALLERS PER LA CONFECCIO DE LA DISFRESSA:
 
  – DISSABTE 28 GENER: de 17 a 20h
  – DISSABTE 4 FEBRER : de 17 a 20h
  – DISSABTE 11 FEBRER: de 17 a 20h
  – DIUMENGE 12 FEBRER: de 17 a 20h
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *