AMPA Escola Els Pinetons

Manifest de suport a les reivindicacions curs 2012 – 2013

Benvolgudes famílies,
Comença un nou curs ple d’il·lusions per les nostres filles i els nostres fills, però ple de mancances pel pes dels ajustos i les retallades que han afectat de ple al sistema educatiu. S’han consolidat algunes de les que ja es van aplicar el curs passat i s’han afegit de noves: eliminació de la sisena hora, la supressió de subvencions a les associacions de pares i mares (AMPA),supressió de les
ajudes per a la socialització de llibres, la reducció de personal en les escoles malgrat el manteniment del nombre d’alumnes (augment d’un grup en el nostre cas), reducció de les substitucions al professorat de baixa, augment del nombre d’alumnes per aula…etc.
 

Tot plegat ens situa davant d’un curs poc prometedor en el qual des de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes haurem de mirar d’aportar al centre un part del que l’administració ha decidit eliminar. Un curs en el qual les famílies haurem de tenir un paper més actiu en les reivindicacions d’una escola millor, perquè realment estem anant en direcció contrària d’allà on ens cal anar.

I és en aquestes reivindicacions on, des de la junta de l’AMPA de l’Escola Els Pinetons, proposem treballar colze amb colze amb el professorat del centre, perquè tenim molt clar que totes les limitacions que se’ls posi en la tasca docent, són mancances en el procés d’aprenentatge de les nostres filles i els nostres fills.
 

Per això us convidem a participar de les propostes que des del claustre de professors i des de la Junta de l’AMPA es facin per demanar el que és just: un ensenyament públic de qualitat pels nens i nenes d’avui, ciutadans del demà.
 

Junta de l’AMPA de l’Escola
Els Pinetons de La Garriga

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *