AMPA Escola Els Pinetons

Llibres i Educació

La comissió de socialització de llibres s’encarrega de mantenir el fons de llibres de l’escola: llibres de text, llibres d’activitats i diccionaris.

La comissió està formada per membres del Claustre i de l’AMPA.

Socialització llibres  ESCOLA  ELS PINETONS

El projecte de socialització de la nostra escola té  la socialització de tots els llibres de text, quaderns d’activitats, llibres de lectura, diccionaris, atles, etc.

La quota a pagar és la mateixa per a tots els alumnes del Centre. Es fa un únic pagament abans de l’inici de les classes al setembre, les famílies signen un contracte de socialització en el moment de fer efectiva la matrícula al Centre.

Actualment és un projecte molt arrelat a l’escola assumit per gairebé el 100% de les famílies.

La valoració del projecte és molt positiva tant pel claustre de professors com per les famílies. S’acompleixen els objectius proposats:

–    Aconseguir una reducció molt considerable en les despeses de les famílies en concepte de llibres de text i material didàctic no fungible.
–    Aconseguir l’actuació nº 5 del Projecte d’escoles Verdes aprovat l’any 2002 que proposava la socialització dels llibres de text, tot promovent la cultura del reciclatge i la reutilització d’uns recursos limitats. Eduquem per al consum racional, responsable i sostenible i per a l’estalvi ecològic i econòmic.
–    Fomentar la responsabilitat i la cura del material didàctic i d’ús comú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *