AMPA Escola Els Pinetons

La tirolina ja és una realitat!

Durant el curs 2015-16 l’escola va engengar el projecte Fem pinya pel nou pati un projecte de millora del pati amb la col·laboració de pares i mares de l’escola. A partir d’una comissió de treball formada per mestres i famílies es va fer un procés participatiu on totes les persones que formen part de la comunitat educativa hi van poder dir la seva: infants, famílies, mestres, personal de l’escola… Es van recollir moltes propostes i a finals de curs es van començar a veure resultats: el rocòdrom, els tipis, els jocs a la pista, el sorrall…

Podeu consultar el vídeo del procés clicant aquí.

Aquest curs 2016-17 continuem somiant, continuem jugant i de nou gràcies a la col·laboració de pares, mares i mestres la tirolina tant esperada ja és realitat!

tirolina2

 

tirolina1tirolina 3